Théa PharmaSerskampsteenweg 52
B - 9230 Wetteren
+32 9 365 77 40
info.belgium@theapharma.com
www.thea.be

Opgepast: Als u in Nederland woont en u wilt onze producten in Nederland laten leveren, raden wij u aan om ons te contacteren via volgend emailadres: orders.nederland@theapharma.com.

Attention: Si vous êtes domicilié(e) en France et vous souhaitez que nos produits soient livrés en France, nous vous conseillons de continuer vos achats sur oftadirect.fr.

Veilig kopen

Op Ophtadirect.be kan je aankopen betalen met de volgende betalingsmethoden:

  • VISA Card
  • MASTER Card
  • BANCONTACT
  • PAYPAL

Voor het online betalingsproces werken we samen met OGONE, marktleider in Europa op het gebied van beveiligde online betalingen. Ogone heeft vandaag meer dan 20.000 e-commerce klanten en is verbonden met meer dan 100 banken in 35 landen.

Ophtadirect.be gebruikt de meest geavanceerde beveiligingstechnieken.

Alle communicatie over het internet gebeurt gecodeerd op basis van de SSL-encrytie (Secure Socket Layer) om een maximale beveiliging te garanderen. Verder werkt Ophtadirect.be voor de online betalingen samen met OGONE, marktleider in Europa op het gebied van online betalingen.

Dit betekent dat Ophtadirect.be op geen enkel moment beschikt over je vertrouwelijke betalingsgegevens. Ophtadirect.be slaat jouw betalingsgevens dus ook niet op. Daarom vragen wij je bij elke aankoop opnieuw om je kaartnummer, vervaldag, enz. in te geven.

OGONE heeft vandaag meer dan 20.000 e-commerce klanten, verbonden aan meer dan 100 banken in 35 landen in Europa. Via OGONE kan je bij Ophtadirect.be betalen met VISA, MASTERCARD, BANCONTACT en PAYPAL.

Betaal met

Bancontact Mastercard Paypal Visa

Meer weten