Théa PharmaSerskampsteenweg 52
B - 9230 Wetteren
+32 9 365 77 40
info.belgium@theapharma.com
www.thea.be

Opgepast: Als u in Nederland woont en u wilt onze producten in Nederland laten leveren, raden wij u aan om ons te contacteren via volgend emailadres: orders.nederland@theapharma.com.

Attention: Si vous êtes domicilié(e) en France et vous souhaitez que nos produits soient livrés en France, nous vous conseillons de continuer vos achats sur oftadirect.fr.

Over Théa

Théa Pharma, door Ingeborg Hoffelinck opgericht in 2000, is een onafhankelijk farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van innovatieve, patiëntgerichte, ophthalmologische producten zonder bewaarmiddel.

Sindsdien is Théa Pharma uitgegroeid tot specialist in bewaarmiddelvrije oogproducten, die zowel met als zonder voorschrift in de apotheek verkrijgbaar zijn.

Théa Pharma heeft als doel om aan de essentiële behoeften van oogartsen, apothekers en optometristen te voldoen, ongeacht hun werkwijze en de pathologie die ze behandelen. Van de klassieke tot de innovatieve producten, in het domein van de diagnostiek, de chirurgie of van de therapeutische behandelingen, Théa Pharma biedt U een compleet gamma producten zonder bewaarmiddel.

Vanuit onze vestiging in Wetteren (bij Gent) en in samenwerking met ons gemotiveerd salesteam willen we u bijstaan in alles wat met oogverzorging en educatie te maken heeft.

Théa Pharma telt momenteel 16 medewerkers.

thea-innovation

Théa Pharma

Serskampsteenweg 52
B-9230 Wetteren

++32 9 365 77 40

Betaal met

Bancontact Mastercard Paypal Visa

Meer weten