Welkom bij Ophtadirect

Hier vindt u vochtige warmte-technologie, ooglidhygiëne producten en voedingssupplementen, die helpen de gezondheid van het oogoppervlak en het comfort te verbeteren.

Ophtadirect is de online shop van Théa Pharma. Hier kunt u een deel van het gamma rechtstreeks aankopen. Voor de aankoop van onze overige producten, verwijzen wij u graag naar de apotheek. Info kunt u vinden op thea.be.

Lees meer over

Onze producten

 • Blephaclean

  Blephaclean

  BLEPHACLEAN® zijn vochtige kompressen voor de reiniging van de oogleden en ooglidranden. Zij zijn geschikt om korstjes en schilfers te verwijderen van de oogleden.

 • Blephasteam

  BLEPHASTEAM® 1 maand “niet tevreden, geld terug” garantie

  blephasteam-pakket-bril

  BLEPHASTEAM® is een apparaat dat vochtige warmte-technologie levert, om de kwaliteit van de traanfilm te verbeteren, en daardoor ook de gezondheid van het oogoppervlak.

 • Blephasteam ringen

  blephasteam-rings

  Het BLEPHASTEAM® apparaat is enkel functioneel als het samen gebruikt wordt met bevochtigde ringen. Op deze manier kan vochtige, latente warmte geproduceerd worden, een veilige manier om de gewenste temperatuur ter hoogte van de oogleden te bereiken.

 • Hyabak Caps

  hyabak_with_white

  HYABAK CAPS® is een voedingssupplement dat de essentiële vetzuren omega 3 en omega 6, anti-oxiderende* vitaminen en zink voor de ogen bevat. Zink draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

Betaal met

Bancontact Mastercard Paypal Visa